Velkommen til Castberggård

Hovedbygning Behandlet2011 Web

Castberggård består af fire forskellige dele: Højskolen, Job- og udviklingscenteret, Konferencecenteret og Feriecenteret. Vi har vores base i Urlev mellem Horsens og Vejle og har derudover en mindre afdeling i Rødovre, hvor både højskole og job- og udviklingscenteret er repræsenteret.

 

Castberggård højskole henvender sig til døve, hørehæmmede og deres pårørende. Vi stræber efter at være en levende og nyskabende højskole uden kommunikationsbarrierer og fokuserer på faglig såvel som menneskelig udvikling. Højskolen tilbyder både weekend- og ugekurser.

Læs mere om højskolens kurser her

 

Castberggård Job- og Udviklingscenter henvender sig til døve og hørehæmmede, der har forskellige udfordringer i forhold til arbejdsmarkedet. Vi har forløb for både ledige og folk i arbejde. Vi har en fast bevilling fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Det betyder blandt andet, at vi har flere gratis forløb.

Læs mere om vores tilbud til døve
Læs mere om vores tilbud til hørehæmmede

 

Castberggård konferencecenter henvender sig til virksomheder eller foreninger. Vi har både små og store mødelokaler samt et moderne auditorium med plads til 80 personer. Castberggårds kreative køkken tager sig af maden, og har I brug for at få lidt sved på panden, er der også gode muligheder for at røre sig i hallen eller motionsrummet.

Læs mere om konferencecenteret her

 

Castberggård feriecenter henvender sig til firmaer, skoler og privatpersoner, der er interesseret i overnatning i naturskønne omgivelser mellem Horsens og Vejle. Castberggård har fire feriehuse til otte personer og otte feriehuse til fire personer. Disse deler et fælleshus, hvor der er plads til 35 personer. 

Læs mere om feriecenteret her

 

Har du svært ved at finde det, du skal bruge? Så kontakt Katrine Bach Immersen, kommunikationsansvarlig, på ks@cbg.dk