Højskoleaftener i 2018

Bliv klogere på dig selv og alle de andre. Castberggårds højskoleaftner er for alle - både døve, normalthørende og personer med høretab. Derfor sørger vi også for både tolke og teleslynge. Vi afholder højskoleaftener på både Castberggård i Urlev og på Castberggård Øst i Rødovre.

Castberggaardmaj15 Sk159web

Højskoleaften med Kok & Strøm
Preben Kok og Rune Strøm er hver for sig blandt de mest populære og karismatiske foredragsholdere i landet. Preben er forfatter til den provokerende bog Skæld ud på Gud og er netop nu aktuel med bogen Slip livet løsRune er kommunikations- og konflikthåndteringsekspert og forfatter til bestselleren Så tal dog pænt for helvede.
Tilsammen er Rune og Preben en dynamisk duo, som du kun meget sjældent kan opleve på samme aften. De provokerer og kæmper med hinanden på scenen og uddyber og omslutter hinandens viden. De sætter tingene på spidsen og giver dig en unik oplevelse, som vil forandre dit syn på livet...
Torsdag d. 27. september 2018

295 kr. pr. person inklusiv buffet
Bestil og læs mere her

 

Castberggård halbal med livebandet "Dem igen"
En aften for alle med lækker mad og hygge, uanset om man er til barsko, dansesko eller måske blot vil lytte til musikken.
Der er mulighed for at booke hjemtransport eller overnatning.
Fredag d. 12. oktober 2018

295 kr. pr. person inklusiv velkomstdrink, middag og natmad
Bestil og læs mere her

 

Højskoleaften med Mogens Lykketoft
I dette autentiske og personlige foredrag lukker Mogens Lykketoft sine tilhørere helt ind i maskinrummet og fortæller om sit lange politiske liv gennem mere end 50 år, der har budt på flere minister- og formandsposter, store beslutninger og krisehåndteringer. Et foredrag der kommer helt tæt på mennesket og politikeren Mogens Lykketoft.
Torsdag d. 25. oktober 2018

295 kr. pr. person inklusiv buffet
Bestil og læs mere her

 

Højskoleaften med Ulla Terkelsen
Ulla Terkelsen har set mere end de fleste og været helt tæt på, når verden er i forandring. Fra vodkanætter i det kommunistiske Warszawa til et Athen på randen af økonomisk kollaps, fra Swinging London til et Paris hårdt såret af terrorangreb. Udenrigskorrespondenten Ulla Terkelsen har i godt fem årtier rejst Europa tyndt og igen og igen befundet sig lige midt i historien.
Torsdag d. 22. november 2018

295 kr. pr. person inklusiv buffet
Bestil og læs mere her

 

Juleølsmagning med Eddie fra Midtfyns Bryghus
Kom til en forrygende aften, hvor vi starter med en dansk bøf med tilbehør.
Herefter demonstrerer Eddie 7 forskellige juleøl - nogle lidt stærke, så det anbefales at lade bilen stå derhjemme.
Det bliver en aften, hvor man udover at blive klogere på øl, også får rørt lattermusklerne, når Eddie fortæller anekdoter med amerikansk accent.
Torsdag d. 6. december 2018

295 kr. pr. person inklusiv middag
Bestil og læs mere her

 

Gavekort efter eget ønske

Forkæl én du holder af med et gavekort til et af de mange højskoleaftener på Castberggård i 2018. 

Bestil via mail: admin@cbg.dk