Højskoleaftener i 2017

Bliv klogere på dig selv og alle de andre. Castberggårds højskoleaftner er for alle - både døve, normalthørende og personer med høretab. Derfor sørger vi også for både tolke og teleslynge.

Castberggaardmaj15 Sk159web

Højskoleaften med Kurt Leth "Kaffe med Kurt"

- en legende på slap line

”Kaffe med Kurt” på TV SYD og ”Kurt kom forbi” på TV 2 Østjylland er de to mest sete regionale programmer i Danmark igennem tiden. Kendetegnende for udsendelserne er almindelige menneskers ualmindelige historie - hvad Kurt har mødt af spændende mennesker igennem årene er ikke småting.
Foredragets store oplevelse er Kurts anekdoter/historier om nogle af de mennesker, han har mødt og lavet udsendelser med på sin journalistiske vej.
Tv-journalisten gir den gas, så tilhørerne får lyst til at komme i dialog med ham og spørgelysten er altid stor, når Kurt er på scenen eller talerstolen. Han drager et væld af fantastiske og pudsige oplevelser frem fra sit 50-årige virke som journalist.
Torsdag d. 24. august 2017

125 kr. pr. person inklusiv kaffe/kagebord

Bestil og læs mere her

 

Højskoleaften med Emil Midé Erichsen - Skipper på Havana
- Det blev noget med at sejle

I dette underholdende og eksotiske foredrag fortæller Emil om de mange oplevelser og erfaringer, som han gjort sig undervejs på rejserne med Havana. Han fortæller autentisk og energisk om livet som skipper; det at rejse jorden rundt, når man kun er i starten af 20’erne og det ansvar der følger med. Emil tager deltagerne med på en rejse ud i den store verden, og beretter også om, hvordan det har været at medvirke i “Kurs mod fjerne kyster”, og samtidig have hele Danmark med sig på eventyr.
Torsdag d. 14. september 2017

275 kr. pr. person inklusiv buffet 

Bestil og læs mere her

 

Højskoleaften med Hella Joof
- Lykke

”Lykken kommer nogle gange ind fra siden i virkelig grimme sko og en mærkelig vindjakke”. I mange år havde Hella Joof regler for næsten alt. Særligt for hvilken mand, hun skulle have. Men i et liv fuld af regler er der sjældent plads til de ting, der kommer fra den blinde vinkel. Og det er oftest dem, der gør dig lykkeligst, har Hella Joof erfaret. Hellas sprudlende foredrag tager sit afsæt i begrebet: ”Lykke” og er intet mindre end fyldt med humor, glæde, satire, alvor og andre gode ingredienser fra det virkelige liv.
Torsdag d. 26. oktober 2017

275 kr. pr. person inklusiv buffet

Bestil og læs mere her

 

Sangaften med Christian Daugaard

Castberggård inviterer til hyggelig fællessang i selskab med guitarist og sanger Christian Daugaard. Kom og syng med på årstidens højskolesange og andre gode melodier, der er oplagte til fællessang.
Torsdag d. 16. november 2017

80 kr. pr. person inklusiv kaffe/kagebord

Bestil og læs mere her

 

Højskoleaften med Michael Meyerheim
- Om et liv - om selvtillid, sjov og selverkendelse.

Michael Meyerheim taler i sit foredrag om de værdier, der har betydning for ham. Om sin grundlæggende indstilling til tilværelsen, om at gøre sig umage og ikke bekymre sig for meget – og frem for alt om det sjove i tilværelsen. Dette illustreret gennem hans arbejde i tv med Spørg Charlie, hans samarbejde på morgen tv med Cecilie Frøkjær og hans møder med Victor Borge. Der bliver også plads til at fortælle om en meget dramatisk familebaggrund, om at være født uden den store selvsikkerhed, og han forholder sig med et glimt i øjet til at være gået i den tredje alder og fortsætte med at være nysgerrig.
Torsdag d. 7. december 2017

275 kr. pr. person inklusiv kaffe/kagebord og buffet

Bestil og læs mere her

 

Gavekort efter eget ønske

Forkæl én du holder af med et gavekort til et af de mange højskoleaftener på Castberggård i 2017. 

Bestil via mail: admin@cbg.dk