Højskoleaftener i 2017

Bliv klogere på dig selv og alle de andre. Castberggårds højskoleaftner er for alle - både døve, normalthørende og personer med høretab. Derfor sørger vi også for både tolke og teleslynge. Vi afholder højskoleaftener på både Castberggård i Urlev og på Castberggård Øst i Rødovre.

Castberggaardmaj15 Sk159web

 

 

Sangaften med Christian Daugaard

Castberggård inviterer til hyggelig forårsfællessang i selskab med guitarist og sanger Christian Daugaard. Kom og syng med på årstidens højskolesange og andre gode melodier, der er oplagte til fællessang.
​Foruden fællessang vil der også være mulighed for at læne sig tilbage og lytte til Christian fortolke gode melodier med sin guitar.
Torsdag d. 8. marts 2018

80 kr. pr. person inkl. kaffe/kagebord

Bestil og læs mere her

 

Højskoleaften med Johannes Langkilde

Til marts kommer den tidligere USA-korrespondent Johannes Langkilde til Urlev. Den kendte nyhedsvært udgav i 2017 bogen ’Da amerikanerne gik hver til sit’. Det er blandt andet den, han vil tale ud fra denne aften.
Torsdag d. 22. marts 2018.

295 kr. pr. person inklusiv buffet

Bestil og læs mere her

 

Højskoleaften med Sisse Fisker

TV-vært, forfatter, foredragsholder og bestyrelsesformand Sisse Fisker stiftede i 2014 SMILfonden. En frivillig forening, der er sat i verden for at holde fester for syge børn på danske hospitaler. Denne aften fortæller Sisse Fisker om at gøre en forskel for andre.
Torsdag d. 3. maj 2018

295 kr. pr. person inklusiv buffet

Bestil og læs mere her

 

Højskoleaften med Kok & Strøm

Slip livet løs - En helt særlig aften om tro, håb og kærlighed… 
Og andre store ting i livet!

Preben Kok og Rune Strøm er hver for sig blandt de mest populære og karismatiske foredragsholdere i landet. Preben er forfatter til den provokerende bog Skæld ud på Gud og er netop nu aktuel med bogen Slip livet løsRune er kommunikations- og konflikthåndteringsekspert og forfatter til bestselleren Så tal dog pænt for helvede.
Tilsammen er Rune og Preben en dynamisk duo, som du kun meget sjældent kan opleve på samme aften. De provokerer og kæmper med hinanden på scenen og uddyber og omslutter hinandens viden. De sætter tingene på spidsen og giver dig en unik oplevelse, som vil forandre dit syn på livet...
Torsdag d. 27. september 2018

295 kr. pr. person inklusiv buffet

Bestil og læs mere her

 

Højskoleaftener på Castberggård Øst


Højskoleaften med Sepp Piontekk (arrangeres i samarbejder med DDI)
- Tidligere landstræner for det danske herrelandshold i forbold

Sepp Piontek tager i sit foredrag udgangspunkt i arbejdet med det legendariske danske fodboldlandshold i firserne og dets mange stjerner. Foredraget leveres naturligvis med anekdoter fra tiden som landsholdstræner i firserne samt den humor, der altid har knyttet sig til den karismatiske tysker.
Torsdag d. 1. marts 2018

200 kr pr. person for foredrag (rabat for DDL/DDI/DDU medlemmer)

Bestil og læs mere her

 

Gavekort efter eget ønske

Forkæl én du holder af med et gavekort til et af de mange højskoleaftener på Castberggård i 2017 og 2018. 

Bestil via mail: admin@cbg.dk