Højskoleaftener i 2018

Bliv klogere på dig selv og alle de andre. Castberggårds højskoleaftner er for alle - både døve, normalthørende og personer med høretab. Derfor sørger vi også for både tolke og teleslynge. Vi afholder højskoleaftener på både Castberggård i Urlev og på Castberggård Øst i Rødovre.

Castberggaardmaj15 Sk159web

Højskoleaften med Sisse Fisker
TV-vært, forfatter, foredragsholder og bestyrelsesformand Sisse Fisker stiftede i 2014 SMILfonden. En frivillig forening, der er sat i verden for at holde fester for syge børn på danske hospitaler. Denne aften fortæller Sisse Fisker om at gøre en forskel for andre.

Torsdag d. 3. maj 2018


295 kr. pr. person inklusiv buffet
Bestil og læs mere her

 

Pigeaften i hallen
Kom til en hyggelig aften, som starter med lækker buffet og derefter shopping ved spændende udstillere.

Torsdag d. 17. maj 2018

Entré 125 kr. pr. person inklusiv buffet
Bestil og læs mere her

 

Højskoleaften med Kok & Strøm
Preben Kok og Rune Strøm er hver for sig blandt de mest populære og karismatiske foredragsholdere i landet. Preben er forfatter til den provokerende bog Skæld ud på Gud og er netop nu aktuel med bogen Slip livet løsRune er kommunikations- og konflikthåndteringsekspert og forfatter til bestselleren Så tal dog pænt for helvede.
Tilsammen er Rune og Preben en dynamisk duo, som du kun meget sjældent kan opleve på samme aften. De provokerer og kæmper med hinanden på scenen og uddyber og omslutter hinandens viden. De sætter tingene på spidsen og giver dig en unik oplevelse, som vil forandre dit syn på livet...
Torsdag d. 27. september 2018

295 kr. pr. person inklusiv buffet
Bestil og læs mere her

 

Højskoleaften med Mogens Lykketoft
I dette autentiske og personlige foredrag lukker Mogens Lykketoft sine tilhørere helt ind i maskinrummet og fortæller om sit lange politiske liv gennem mere end 50 år, der har budt på flere minister- og formandsposter, store beslutninger og krisehåndteringer. Et foredrag der kommer helt tæt på mennesket og politikeren Mogens Lykketoft.
Torsdag d. 25. oktober 2018

295 kr. pr. person inklusiv buffet
Bestil og læs mere her

 

Højskoleaften med Ulla Terkelsen

Ulla Terkelsen har set mere end de fleste og været helt tæt på, når verden er i forandring. Fra vodkanætter i det kommunistiske Warszawa til et Athen på randen af økonomisk kollaps, fra Swinging London til et Paris hårdt såret af terrorangreb. Udenrigskorrespondenten Ulla Terkelsen har i godt fem årtier rejst Europa tyndt og igen og igen befundet sig lige midt i historien.
Torsdag d. 22. november 2018

295 kr. pr. person inklusiv buffet
Bestil og læs mere her

 

Gavekort efter eget ønske

Forkæl én du holder af med et gavekort til et af de mange højskoleaftener på Castberggård i 2018. 

Bestil via mail: admin@cbg.dk